Pasi de urmat

Care sunt etapele procesului de selecție:

  • Vă depuneți cv-ul pe site.
  • Jobs4Romanians.Eu vă va contacta prin email si telefon in max 48 ore pentru a vi se prezenta ofertele disponibile. De asemenea se va verifica nivelul competențelor în limba țării în care aplicați.
  • Angajatorul  va fi contactat și înștiințat de existența unui posibil candidat.
  • Întâlnire preliminară pe internet via Skype sau interviu în țara respectivă. Jobs4Romanians.Eu vă va acompania pe toată această perioadă, inclusiv prin indicarea unor hoteluri mai rezonabile sau a unui parcurs de zbor mai ieftin. Dumneavoastră veți plăti deplasarea. Din experiența de până acum, în momentul în care angajatorul vă cheamă pentru o întâlnire față în față este hotărât în proporție de peste 80% să vă recruteze.
  • Negocierea și semnarea contractului. Jobs4Romanians.Eu se obligă la obiectivitate și imparțialitate. Astfel, în orice situație va prezenta doar realitatea, atât în ceea ce privește angajatul cât și în ceea ce privește angajatorul, astfel încât cele două părți să construiască o relație de colaborare durabilă.
  • Mutarea și formalitățile premergătoare începerii activitatii: Jobs4Romanians.Eu vă va consilia în închirierea unei proprietati, cât și în privința formalităților esențiale pe care trebuie să le faceți în țara respectivă. De asemenea vă va consilia în găsirea unui job pentru partenerul/a dumneavoastră cât și a unor școli/grădinițe în cazul în care aveți copii.
  • Începerea activității.
×

Buna!

Apasa pentru a comunica pe WhatsApp sau trimite un email la contact@jobs4romanians.eu

× Buna. Cum te pot ajuta? WhatsApp

Daca nu ai gasit jobul potrivit urmeaza pasii urmatori:

Joburi in Europa www.jobs4romanians.eu

www.Jobs4Romanians.eu

_______

Va ofera joburi in:

Te rog sa dai click pe unul din linkurile de mai sus.

Munca in Europa www.jobs4romanians.eu

Multumim. Echipa www.Jobs4Romanians.eu