www.Jobs4Romanians.eu

Romana

Solicita Personal Pentru Romania:

  Oferim Solutii de Recrutare de Calitate

  www.Jobs4Romanians.eu este una dintre cele mai inovative si in plina dezvoltare organizatii de recrutare din Europawww.Jobs4Romanians.eu este o companie de recrutare internationala cu baza in Romania si Marea Britanie dedicata conectarii Companiilor Europene cu Candidatii Romani.

  Suntem o companie energica si care privim spre viitor, cu abilitatea de a ne adapta la toate schimbarile din recrutarea la nivel local cat si international. Cu o experienta de 15 ani in aceasta activitate, ne straduim sa mentinem standardele si recunoastrea de care ne bucuram.

  Suntem o echipa de experti care inteleg provocarile candidatilor. Urmarim sa oferim servicii de calitate atat candidatilor cat si angajatorilor.

  Infrastructura noastra internationala ne ofera acces nelimitat la o mare parte a candidatilor din Romania, cuplat cu baza noastra de date care cuprinde peste 100.000 specialisti inregistrati pe www.Jobs4Romanians.eu ne ofera capacitatea sa oferim candidati la orice nivel de experienta, pentru toate sectoarele si industriile. Indiferent daca afacerea dumneavoastra este mica sau mare, daca sunteti un angajaror sau o agentie de recrutare, suntem capabili sa recrutam canditati vorbitori de limbi straine pentru posturile dumneavoastra vacante. Suntem oricand capabili sa gasim candidatul potrivit pentru fiecare pozitie. Nu mai asteptati, inceperi acum!

  Pas-cu-Pas

  1.Haideti sa lucram impreuna

  Procesul este usor. Incepe prin a completa formularul de mai jos. Noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta locurile de munca vacante si posibilitatile de recrutare.

  2.Noi muncim pentru dumneavoastra

  Procesul de recrutare poate incepe. Vom prezenta locurile dumneavoastra de munca vacante candidatilor din Romania pe platforma noastra. Deasemenea vom promova ofertele dumneavoastra de munca pe canalele noastre de Social Media.

  3.Angajator/Recrutor/Candidat fericit

  In continuare, vom primi aplicatiile si si le vom alege conform descrierii locurilor de munca, daca doriti. Vom oferi toate informatiile importante si vom ajuta fiecare candidat in procesul de recrutare. Astfel va vom ajuta sa gasiti candidatii cei mai buni pentru locurile dumneavoastra de munca. Mai mult de 780 de Angajatori Fericiti au peste 3700 de Angajati Fericiti in echipele lor. Contactati-ne pentru mai multe informatii!

  Pretuim parteneriatele pe termen lung, pe care le avem. Dorim sa dezvoltam noi colaborari. Ne dorim sa fiti partenerul nostru.

  ×

  Buna!

  Apasa pentru a comunica pe WhatsApp sau trimite un email la contact@jobs4romanians.eu

  × Buna. Cum te pot ajuta? WhatsApp

  Daca nu ai gasit jobul potrivit urmeaza pasii urmatori:

  Joburi in Europa www.jobs4romanians.eu

  www.Jobs4Romanians.eu

  _______

  Va ofera joburi in:

  Te rog sa dai click pe unul din linkurile de mai sus.

  Munca in Europa www.jobs4romanians.eu

  Multumim. Echipa www.Jobs4Romanians.eu